Hos Kumulus kan du gå på gruppträffar. Du träffar andra barn i din ålder som är i en liknande situation som du. Att träffa andra kan göra att du känner dig mindre ensam. Vi träffas varannan vecka pratar om olika ämnen, exempelvis om hur en rättsprocess går till, dina rättigheter som barn och om känslor och frågor som du har. Under träffarna brukar vi även hitta på olika aktiviteter. Kanske pysslar vi något, ser en film eller spelar ett spel. Självklart fikar vi alltid tillsammans!

Lovaktiviteter

Under skolornas lov brukar vi anordna olika lovaktiviteter. Du som går i Kumulus får alltid vara med och önska vad vi ska hitta på. Ibland åker vi på utflykter, går på bio, badar eller äter mat/fikar. Inför julen firar vi lilla julafton tillsammans och Tomten lämnar alltid en säck med klappar till alla barnen.

Kumulus sommarläger finns för dig som är barn eller ungdom och som har eller har haft en frihetsberövad familjemedlem. Yngre syskon och hemmavarande förälder kan också följa med. Under sommarlägret bor vi ihop under några dagar, gör aktiviteter, badar, leker lekar och pysslar. Varje dag utgår vi ifrån ett tema och gör övningar som vi varvar med olika samtalsämnen. Att följa med på lägret kostar ingenting för dig eller din familj.

 

 

 

 

 


Dela sidan:
Publicerad: april 12, 2022

Kontakt

076-771 42 07
072-531 52 01
kumulus@umeastadsmission.se

Information

Kumulus kostar ingenting för dig som barn eller familj. Vi för inga journaler och har tystnadsplikt.

>
>
Stödgrupper för barn