Vill du bli volontär och arbeta ideellt hos oss med att till exempel sortera kläder, servera mat eller hjälpa till vid aktiviteter? Då behöver du först vara med på en informations- och utbildningskväll och sedan kan du matchas med ett passande uppdrag.

För att bli volontär hos oss behöver du vara över 18 år. Informations- och utbildningskvällen är kostnadsfri och du förbinder dig inte till att bli volontär genom att vara med. De flesta av våra uppdrag sker en gång i veckan eller varannan vecka och därför ser vi helst att du som vill vara volontär hos oss ser det som ett långsiktigt åtagande, helst minst ett halvår. Det gör att vi bättre kan skapa en trygghet för de personer som besöker våra verksamheter.

Du som söker behöver inte ha någon särskild utbildning men om du har en yrkesutbildning som till exempel frisör, tandläkare eller hantverkare – nämn gärna det när du anmäler dig.

Information och utbildning

På vår informations- och utbildningsträff får du lära dig mer om vår organisation och våra arbetssätt. Du kommer också få diskutera kring olika scenarion och få råd och tips kring saker som är viktiga för dig i kommande uppdrag.

Nästa informations- och utbildningsträff är onsdag den 30 maj kl 15-17 på Kungsgatan 79. Du anmäler dig genom att mejla ditt namn till volontar@umeastadsmission.se eller ringa volontärsamordnare Anna Lindehell 090-17 12 36


Dela sidan:
Publicerad: 2 februari, 2022
Kontakt

volontar@umeastadsmission.se

Anna Lindehell
Volontärsamordnare
090-17 12 36

>
Bli volontär