Många har det tufft just nu, och bara i Umeå finns över 7 000 personer som lever med låg ekonomisk standard och inte har råd med till exempel mat och kläder. Nu närmar sig julen och för många föräldrar blir det inte en efterlängtad paus, utan i stället en stress över att barnen inte får mat i skolan och en oro över om det kan gå att få ihop pengar till i alla fall en liten julklapp. För barnen i dessa familjer är det inte heller lätt, tänk dig att behöva komma tillbaka till skolan efter jul och höra klasskamrater prata om allt de gjort och fått – när du kanske själv inte fått en enda klapp.

Vi vill att så många barn som möjligt ska få en god jul och få njuta av den glädje som många av oss förknippar med just jul! Därför samlar vi in pengar för att kunna ge familjerna en kasse med julmat och en julklapp till alla barn. Men för att göra detta behöver vi din hjälp, tillsammans kan vi ge fler möjligheten att skapa en minnesvärd jul!

Ge ett bidrag nedan eller swisha direkt till 123 900 66 28, märk då insättningen godjul.

Gåvokort

Ge bort en julklapp som gör skillnad! Välj om du vill ge bort motsvarande en julklapp eller en matkasse och få ett gåvokort att ge bort till någon i jul.

Köp gåvokort

FÖRETAG?

Vill ni som företag bidra till att fler barnfamiljer får god jul? Kontakta insamlingsansvarig Frida Lindeberg på 070-878 15 85 eller frida.lindeberg@umeastadsmission.se för mer information och/eller för att få en faktura.

Behöver du HJÄLP i jul?

Inför julen delar vi ut en julmatkasse och julklappar. Behöver du mat och klappar så skickar du in en ansökan på umeastadsmission.se/jul

Eventuellt överskott från den här insamlingen kan komma att användas i våra övriga verksamheter.


Dela sidan:
Publicerad: 15 november, 2022

Hör gärna av dig!

Frida Lindeberg
Insamlingsansvarig
070-8778 15 85
frida.lindeberg@umeastadsmission.se

 

>
En god jul för alla