Vårt hus är klart – tack för hjälpen!

Nu är vårt hus på Kungsgatan renoverat och vår verksamhet har fått flytta tillbaka in i ett hus med helt andra förutsättningar för att skapa ett mänskligare Umeå för alla!

Hela projektet påbörjades redan 2021 med planering och projektering. Och efter ca 9 månaders aktivt renoveringsarbete har vi sedan februari ett hus med bland annat delvis ny planlösning, ny ventilation och mycket mycket mer som gör det till en mer funktionell arbetsplats men även en mycket bättre plats för våra besökare.

Renoveringen finansierades med hjälp av ett förmånligt lån och det gläder oss mycket att vi fick den möjligheten. Vi vill också rikta ett stort tack till alla de företag som på olika sätt varit delaktiga i renoveringen och hela vägen har gjort sitt yttersta för att hålla nere kostnaderna för oss!

Vi vill också tacka Certego, Cramo, Ola J plåt, Sävarsmedjan, Total akustik, AB Elpro, Proom Projektledning AB, MD Projekt AB, SF Brandskyddskontroll AB, Projektledargruppen i Umeå AB, AB Elpro, Proom Projektledning AB, MD Projekt AB, SF Brandskyddskontroll AB och Projektledargruppen i Umeå AB.


Dela sidan:
Publicerad: 19 april, 2024
>
>
Vårt hus är klart – tack för hjälpen!